För information!

Föreningens lokaler har tyvärr drabbats av vattenskador. Styrelsen arbetar tillsammans med Öbo för att hitta en lösning. Vi ber om er förståelse för situationen och att ni står ut med de anpassningar vi måste göra den närmaste tiden.

Kampsportsklubben Mifune

👊 På söndag den 11:e januari så drar vi igång karateträningen igen för nybörjare upp till och med halvgult bälte. Barn 7 t.o.m. 12 år!

Vi (barn med EN tillhörande vuxen och tränare) möts upp utanför entrén på Haga centrum kl.12:00 vid stora parkeringen.

Se till att alla barn som skall träna kommer ombytta i träningskläder, så slipper vi onödig trängsel i omklädningsrummen.

Vi kommer givetvis att hålla oss inom folkhälsomyndighetens riktlinjer under träningar och även undvika onödig trängsel före och efter träningspassen. Detta innebär att beroende på hur stora barngrupperna blir så kommer vi inte kunna låta föräldrar följa med ner till dojon mer än i specifika nödfall.

Med detta skrivet så släpper vi givetvis inte iväg några barn själva vind för våg efter avslutad träning kl.13:00, utan att vi först gått igenom hur hämtning kommer att ske med medföljande vuxen vid lämning. Kommer barnet själv till träningen räknar vi med att barnet även får gå hem själv.

Vi är tacksamma för att ni är överseende med att även denna termin blir anpassad efter rådande situation! Men vi kommer att klara detta om vi hjälps åt!

Vi ses på söndag 11:e januari kl.12:00!

Väl mött!👊

Den här sidan använder Cookies. Genom att använda sidan, accepterar du detta. 

Share This