För information!

Föreningens lokaler har tyvärr drabbats av vattenskador. Styrelsen arbetar tillsammans med Öbo för att hitta en lösning. Vi ber om er förståelse för situationen och att ni står ut med de anpassningar vi måste göra den närmaste tiden.

Kampsportsklubben Mifune

WKSHs gradsystem

Syfte med Gradsystemet

Karates hjärta ligger i den dagliga träningen, inte i bältets färg. Även om  bältet visar framsteg, kan jakten på nya bälten gör att man missar budons verkliga syfte. Karate handlar om personlig utveckling, disciplin och inre styrka. Vi vill vara tydliga med att vårt graderingssystem tjänar som en guide och ett hjälpmedel, inte som ett slutmål. Här är några av fördelarna som vi ser med graderingssystemet:

Strukturerad Inlärning: Det erbjuder en genomtänkt och välstrukturerad väg för att lära ut och fördjupa sig i karatens tekniker och filosofi.

Motivation och Fokus: Likt skolprov som driver studenter att studera, uppmuntrar graderingen våra utövare att träna med ökad regelbundenhet och fokus.

Bekräftelse och Inspiration: Varje grad symboliserar den tid och ansträngning man har investerat i sin träning. Den representerar inte bara en milstolpe av prestation, utan sporrar även utövaren att fortsätta sin resa inom karate med förnyad entusiasm.

Krav

Den här sidan använder Cookies. Genom att använda sidan, accepterar du detta. 

Share This