Hoppa till sidans innehåll

Kursanmälan


Läs noga innan du går vidare!

Anmälan till kurser och lösande av medlemskap sker enligt följande:Anmälan

  1. När du anmäler dig får du ett mail med bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Får du inget mail finns det i din skräppost troligtvis. Lägg till vår e-post i din kontaktlista.

  2. OBS! Har du rätt till "familjerabatt" ska du ange ordet "familj" utan citationstecken i rutan för boknings/kampanjkod. Vi kollar så att du är behörig till rabatten enligt klubbens regler för familjerabatt. OBS att du ENDAST ska ange "familj" och inget annat. Den dyraste kursen i familjen skall betalas fullt och de efterkommande anges bokningskoden för att erhålla rabatt.

  3. Om du ska anmäla dig till annat än nybörjarkurs, kolla med din instruktör att du är behörig att anmäla dig till den kurs du tänkt (rätt gradering mm.) så att det blir "rätt" från början. Har du tränat på annan klubb tidigare, prata med tränarna innan du anmäler dig så hjälper dom dig till rätt grupp.

  4. När vi behandlat anmälan så kommer ett mail med betalningsinformation (OCR-nummer mm.) Observera att betalning INTE skall ske innan du fått detta mail. Viktigt är att alltid ange aktuellt OCR-nummer för VARJE anmälan vid betalning. Du kan alltså inte ange fler OCR på samma betalning.

  5. När vi mottagit din betalning så kommer ett kvitto på detta via mail.

  6. OBS! Om du ska anmäla dig till kurs så ska du inte lösa medlemskapet separat, systemet lägger på medlemskapet om du inte redan är medlem när du anmäler dig till kursen.

  7. OBS! Återbetalning av medlemsavgift eller träningsavgifter på grund av att du slutar träna under pågående termin medges ej!
     
  8. Är du nybörjare? Provträna två gånger innan du gör anmälan.

Får du inte våra mejl?
Kontrollera att våra svarsmejl inte fastnat i din skräppost.

Har du ingen mejladress?
Kontakta oss nere på klubben så hjälper vi dig.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:59 Skribent: Stefan Heidgren

Postadress:
KK Mifuné
Tommy Horvath, Norrgatan 25
70356 Örebro

Besöksadress:
Haga Centrum, Vaktelvägen 2
70014 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info